Καλώς ήλθατε επισκέπτη Σύνδεση ή Εγγραφή
FLASHCHAT | ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ | BOOKMARK

FORUM
New Posts | My Topics | Profile Forum | User Settings | Subscriptions
Post Reply
Τι είναι για σας το ''ARTSPOT'';
Total Views: 667 - Total Replies: 28
Jul 12 2009, 8:38 pm - By grama

Πολύ καιρό ήθελα να σας ρωτήσω ...τι σημαίνει για σας το ''artspot''...

για μένα δεν είναι ενα απλό σίτε με φόρουμ,  γράμματα και εικόνες ,είναι ενα ανοιχτό γκαλερί  προς όλους ,μια βιτρίνα ...μέσα στην οποία φαίνοντε τα έργα ...είναι μια έκθεση που δεν κλείνει ποτέ...και που έχει ελεύθερη είσοδο... όπου κάνουμε φίλους ,πολλούς φίλους...

1. Ενδιαφέρον! by Artspot
www.gabrielgrama.com
Jul 12 2009, 8:44 pm - Replied by: grama

περάστε παρακαλώ...
www.gabrielgrama.com
Jul 12 2009, 9:10 pm - Replied by: c_dv

καλη ερωτηση....

μια ανοιχτη γκαλερι , γεματη διαφορων ειδων εικονες, αποψεις και γνωσεις...

νομιζω οτι αυτο ειναι για εμενα.

Jul 12 2009, 9:15 pm - Replied by: Dinos

Οταν ηρθα ενιωσα πως βρηκα μια οαση.Περασα μεσα απο πολλα site και γνωρισα πολλα ατομα αλλα εσεις εδω μου αρεσετε περισσοτερο.Ειναι τοσο διαφορετικοι αυτοι που ασχολουνται με την τεχνη...
It's all about the game and how you play it
Jul 12 2009, 9:16 pm - Replied by: Mitsos

Φίλε Gabriel ωραίο το θέμα προς συζήτηση που έθεσες.Εγώ είμαι σχετικά νέο μέλος και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το site.Προσπαθώ ακόμα να βρω τα κλειδιά επικοινωνίας με τα άλλα μέλη.
Αλλά έχω καταλάβει κανα-δυο πράγματα από το site.
Το πρώτο είναι ότι μπορείς να δείξεις την δουλειά σου και να πάρεις απόψεις από ανθρώπους που δεν ξέρεις προσωπικά και δεν έχουν κανένα όφελος να σου χαιδέψουν τ'αυτιά άρα είναι πολύ πιο ειλικρινείς όταν σου μιλάνε για την δουλειά σου.Αν δεν τους αρέσει απλά δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν.Και αυτό είναι πολύ καλό.
Μετά μπορείς να συζητήσεις για θέματα που σε πολύ λίγα άλλα sites θα μπορούσες να το κάνεις διότι εδώ υπάρχουν άτομα με παρόμοιες (ή τελείως διαφορετικές) ανησυχίες με τις δικές σου.Μπορείς μέσα από την διαφωνία ή την συμφωνία αλλά πάντα με την συζήτηση να βγάλεις συμπεράσματα που ίσως σε οδηγήσουν σε απόψεις που ούτε κάναν φανταζόσουν ότι μπορούσαν να υπάρχουν.
Και τέλος (για τώρα) έχεις καλή παρέα!!!
Τώρα αν είμαστε καλλιτέχνες;Οτι θέλουμε πιστεύουμε και ότι δηλώσουμε ήμαστε.Και καλά κάνουμε!!!!

Jul 13 2009, 8:28 am - Replied by: grama

ειμαι πολυ τυχερος...εχω γνωρισει και προσωπικα αρκετους φιλους απο αυτο το σιτε...γι'αυτο και για μενα δεν ειναι καν σιτε...ειναι  home page στην επιφανεια εργασια....και ειναι καταπληκτηκα ατομα....

α...σας χαιρετω ολους!!!!!!!!!!!!!!

www.gabrielgrama.com
Jul 13 2009, 8:39 am - Replied by: grama

Mitsos έγραψε:
Φίλε Gabriel ωραίο το θέμα προς συζήτηση που έθεσες.Εγώ είμαι σχετικά νέο μέλος και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το site.Προσπαθώ ακόμα να βρω τα κλειδιά επικοινωνίας με τα άλλα μέλη.
Αλλά έχω καταλάβει κανα-δυο πράγματα από το site.
Το πρώτο είναι ότι μπορείς να δείξεις την δουλειά σου και να πάρεις απόψεις από ανθρώπους που δεν ξέρεις προσωπικά και δεν έχουν κανένα όφελος να σου χαιδέψουν τ'αυτιά άρα είναι πολύ πιο ειλικρινείς όταν σου μιλάνε για την δουλειά σου.Αν δεν τους αρέσει απλά δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν.Και αυτό είναι πολύ καλό.
Μετά μπορείς να συζητήσεις για θέματα που σε πολύ λίγα άλλα sites θα μπορούσες να το κάνεις διότι εδώ υπάρχουν άτομα με παρόμοιες (ή τελείως διαφορετικές) ανησυχίες με τις δικές σου.Μπορείς μέσα από την διαφωνία ή την συμφωνία αλλά πάντα με την συζήτηση να βγάλεις συμπεράσματα που ίσως σε οδηγήσουν σε απόψεις που ούτε κάναν φανταζόσουν ότι μπορούσαν να υπάρχουν.
Και τέλος (για τώρα) έχεις καλή παρέα!!!
Τώρα αν είμαστε καλλιτέχνες;Οτι θέλουμε πιστεύουμε και ότι δηλώσουμε ήμαστε.Και καλά κάνουμε!!!!

εαν ειμαστε η οχι καλλιτεχνες ...θα το καταλαβουμε ...μετα το θανατο...χα χα χα
www.gabrielgrama.com
Jul 13 2009, 12:15 pm - Replied by: artemis

Είναι το καλλιτεχνικό στέκι που στεγάζει μία κοινωνία ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και όπως συμβαίνει σε κάθε μικρόκοσμο, τα μέλη του θα ανταλλάξουν συζητήσεις, θα διαφωνήσουν και θα συμφωνήσουν, θα συνεργαστούν, θα παρουσιάσουν την δουλειά τους, θα κρίνουν και θα κριθούν από τους υπόλοιπους, θα δημιουργήσουν διαπροσωπικές σχέσεις και όλα αυτά στο πλαίσιο της αγάπης τους για την έκφραση και την δημιουργία σε όλες της τις μορφές.
Η τέχνη αντιγράφει την ζωή και η ζωή την τέχνη...
Jul 13 2009, 12:47 pm - Replied by: a_f_a_

Μ'αρεσει το artspot επειδη μονο εδω και σε κανα-δυο σαιτ ακομα εχω την ευκαιρια να μιλησω με αλλους ανθρωπους για τη ζωγραφικη και για την τεχνη γενικοτερα.

Η δουλεια μου ειναι τελειως ασχετη με την τεχνη, και οι φιλοι μου επισης.Εδω υπαρχουν ατομα που αγαπουν τις τεχνες και που πολλους απο αυτους θαυμαζω για τη δουλεια τους.

Η ομιλια δημιουργει θορυβο,η επικοινωνια κατανοηση....
Jul 13 2009, 2:59 pm - Replied by: Kolokotroni

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ARTSPOT, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΕΠΙΔΟΞΩΝ) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΜΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΜΒΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ...

ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ SITE  ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ARTSPOT

Jul 13 2009, 5:19 pm - Replied by: Polyxeni

Πολύ ωραίο το θέμα που ανοίχτηκε...
Είμαι αρκετά νέο μέλος στο site αλλά και χωρίς...προϋπηρεσία!!! 
Έπεσα εντελώς τυχαία μπροστά σας, αλλά από την πρώτη στιγμή, ένιωσα μία μεγάλη ζεστή παρέα, με κοινό ενδιαφέρον την τέχνη, σ' όλες τις μορφές της.

Μπορεί να μην είμαι πολύ ενεργό μέλος ακόμη (κι αυτό οφείλεται σε αρκετές μετακινήσεις μου αυτόν τον καιρό), όμως κάθε φορά που θ' ανοίξω τον υπολογιστή, έρχομαι εδώ να ενημερωθώ, ν' ακούσω απόψεις, να μάθω πράγματα από ανθρώπους που είναι ήδη στον χώρο τον οποίο προσπαθώ να ενσωματωθώ: στον χώρο της τέχνης...και πραγματικά νιώθω πολύ καλά που έπεσα...επάνω σας!!!!

Συμφωνώ με όλους τους φίλους που μίλησαν παραπάνω, εδώ δεν υπάρχει ανάγκη να σου χαϊδέψει κανείς τ' αφτιά, ανταλλάσονται ενδιαφέρουσες απόψεις και σε αντίθεση με αρκετούς φίλους μου, δεν σε κοιτάζει κανείς σαν "τρελό καλλιτέχνη"!!!
Απλώς, κοινοποιείς την δουλειά σου και αξιολογείται σαν τέχνη...απλώς, αρέσει ή δεν αρέσει...

Μαθαίνω νέα για εκθέσεις, γι άλλους καλλιτέχνες...μην με βρίσετε...σταματάω εδώ!!!
Συμπέρασμα και ανακοίνωση μαζί: Θα γίνω πιο ενεργό μέλος, το υπόσχομαι!!!!
"εκείνοι που δεν μ' εκτίμησαν...δεν μ' έχουν!"
Post Reply

web design & development